Forra helgen var jag med om ett helt otroligt aventyr!
Det borjade pa lordagen. Vi var en grupp pa 17 personer som tillsammans med en guide akte buss tva timmar for att komma till en by nara en orestaurerad del av muren. Val framme packade vi ner sovsack och liggunderlag, lekte nagra lekar i vantan pa lunchen. Efter matintaget gav vi oss av. Vi vandrade i ungefar en halvtimme innan vi kom fram till sjalva muren. Klattrade upp med hjalp av en stege och sedan var det bara att njuta av utsikten.
 
Vi vandrade och klattrade, uppfor och nerfor. De flesta partier var valdigt branta, en bit var nastan vertikal och nagra av trappstegen nadde mig nastan till hoften. Sa det rackte inte att anvanda fotterna for att ta sig fram utan aven hander och knan fick hjalpa till. Det var tungt att klattra som ni forstar. Nar du gar uppfor anstranger du hela kroppen och alla muskler spanns. Nar det gick nerfor kande du hur benen darrade av anstrangning. Men det var val vart det. Utsikten var otrolig och kanslan av att vara dar var helt fantastisk!
 
Efter tva timmar kom vi fram till vakttornet dar vi skulle sova. Vi utforskade omradet runtomkring, vilade och samlade ved. Medans det blev morkare at vi middag, grillade marshmallows och at S'mores. Vi sov uppe pa vakttornet under bar himmel och for forsta gangen sedan jag kom till Kina kunde jag se en riktigt klar, fin stjarnhimmel. Varje gang jag vaknade under natten tittade jag upp pa stjarnorna, log och kande mig valdigt lycklig. Jag gick upp nar det borjade ljusna, i lagom tid for att se solen ga upp over bergen.
 
Nar vi varit vakna ett tag och tagit manga kort vandrade vi tillbaka ner till byn. Efter en valdigt god frukost packade vi in oss i bussen och akte tillbaka in till Peking. Sa var det aventyret over. Har fatt fantastiska minnen och tagit manga kort. Fast inte ens korten kan fullt ut fanga kanslan och beskriva hur vackert det var. Det maste upplevas.

 
 
 
Kram fran Kina!