Jag har antligen fatt kopt en dator, sa nu ar det mkt lattare att komma at internet, mejl, blogg, skype. Och jag kan lagga upp bilder. :)
 
Undervisningsveckan har gatt helt okej. Var klass med 13-14 aringar var valdigt pratig men efter att vi placerade ut dem blev det lugnare och gick mycket battre. Sista dagarna var riktigt roliga, speciellt sista dagen (igar, lordag) var valdigt rolig. Vi korde massa olika lekar i princip hela lektionerna. Sa bade eleverna och vi hade roligt! Var valdigt larorikt, men det ar inte alls den aldern jag ska ha sen.
 
Som det ser ut nu kommer jag stanna i Beijing. Ska vara pa ett Kindergarten (tror det ar 3-6aringar) tillsammans med en harlig, tysk tjej som jag har umgatts en del med. Det kanns jattebra att vi ska till samma stalle. Skolan tillhor ett valdigt stort, fint campus. Vi ska bo pa campusomradet. Tror vi kommer ha egna "lagenheter". Sa mycket mer kan jag inte saga nu. Vi flyttar pa onsdag, sa efter det kan jag beratta mer om stallet.
 
Ar som sagt nojd med min placering, sa nojd jag kan vara innan jag har varit dar och sett hur det ar. Men det kanns konstigt att vi redan ska flytta och skiljas at. Josefine flyttar langt soderut och flera andra av mina vanner flyttar ocksa langt syd/sydvast. Men vi kommer halla kontakten och vi kommer formodligen traffas nan gang under de kommande fem manader. Dessutom ar vi ju ett harligt gang som stannar i Beijing sa det kommer bli jattebra! Men det kanns anda konstigt.
 
 
 
Har ar nagra bilder fran nar vi var pa muren. :)
 
 
Jag pa muren!
 
Brant!
 
Kram fram Beijing