Kom till Beijing i torsdags morse. Kandes konstigt, fast pa ett bra satt, att komma tillbaka hit. Var tillbaka vid skolan i fredags, fast bara utanfor for jag kunde inte komma in. Hamtade en del grejer som jag haft hos en kollega och traffade av en slump en av de kinesiska lararna fran min klass. Hon berattade massa om barnen och vad de hade gjort och att samma dag sa hade de pratat om andra lander och da hade ett av barnen sagt: ”Julia ar i ett annat land nu.” (De tror att jag akte hem till Sverige nar jag lamnade dagiset.)

I lordags gick jag ut och at middag tillsammans med nagra av mina fore detta kollegor, bland annat den kinesiska lararen jag traffade pa fredagen. Hon gav mig ett sa fint halsband som minne. Det var jatteroligt att traffa henne igen. Onskar att jag kunde traffat de andra lararna fran skolan ocksa, men det hinns tyvarr inte med denna gangen. Kanske nasta gang jag kommer till Beijing.

 

Nu har jag inte manga dagar kvar har i Kina, snart bar det av hem till Sverige. Ser fram emot att komma hem och traffa alla!

Kramar